`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hotspot design

Hotspot design Carpfishing Eco

Hotspot design Carpfishing Eco

  • Hotspot design Carpfishing Eco
  • Hotspot design Carpfishing Eco
  • Hotspot design Carpfishing Eco

Hotspot Design Carpfishing Eco

Produktbeskrivelse Hotspot design Carpfishing Eco

Den Carpfishing jakken er egnet produkt for svært rigid og kaldt vær, er det ytre skallet stoff 100% nylon, den perfekte vanntett og vindtett løsning, padding er realisert i 100% polyester stoff som vil holde deg varm når temperaturen synker. Vanntett jakke med hette utstyrt med blonder innsnevring, stor lomme på brystet og to sidelommer med glidelås og klaff. Side hengsel som gir en viss letthet i bruk og fjerne jakken, tilrettelegging hodet introduksjon.

En teknisk produkt, vannavvisende, som sikrer en fullstendig beskyttelse mot vind, snø, kulde og vann, og som samtidig sikrer en tilstrekkelig ventilasjon.

Produktet er karakterisert ved den samme utforming av vår Carpfishing Eco samling, en av de beste selger varer, en kappe som er verdsatt av både teknisk synspunkt, på grunn av dens egenskaper, og på samme tid for sin utforming, et produkt med en bestemt vare på alle detaljer.


Er du interessert i Hotspot design Carpfishing Eco? For øyeblikket er produktene på lager hos waveinn, din nett nautisk & fiske butkk. Hos waveinn vil du finne flere nautisk & fiske produkter fra merket Hotspot design. Ikke vent lenger og nyt fra Hotspot design Carpfishing Eco bare bare noen få klikk. Oppdag waveinn sitt brede utvalg av nautisk & fiske støtter nå.

Spesifikasjoner Hotspot design Carpfishing Eco

Skjønn
Type jakke
Funksjoner
Produkttype
Hette
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (2)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket artikkel

-

Veldig fin artikkel og veldig praktisk!

Carpfishing eco jakke

-

En god jakt jakke og fin passform. Med plass til å bevege

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk