`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hotspot design

Hotspot design Carpfishing Mania

Hotspot design Carpfishing Mania

Hotspot design Carpfishing Mania

Hotspot design Carpfishing Mania

  • Hotspot design Carpfishing Mania
  • Hotspot design Carpfishing Mania
  • Hotspot design Carpfishing Mania
  • Hotspot design Carpfishing Mania
  • Hotspot design Carpfishing Mania

Hotspot Design Carpfishing Mania

Produktbeskrivelse Hotspot design Carpfishing Mania

Denne anorakjakken har et vanntett, pustende og slitesterk ytre stoff laget av nylon 320T som holder ut vind og regn (5000mm WP / 3000g VMP), polstret med 160gsm polyester stoff for ekstra varme på kalde dager, egnet for veldig lave temperaturer. Varm, polstret, robust jakke for utendørsaktiviteter, bygget for å holde deg varm og tørr, samtidig som den ventilerer kroppens fuktighet, det tåler vær, vind og tøffe forhold.

Hetten kan justeres for en perfekt passform rundt hodet, hetten danner en høy krage som holder nakken varm.

Halv glidelås foran, lange glidelås på sidene gir ekstra ventilasjon og letter å sette på / ta av. To sidelommer på forsiden og en lomme på venstre ermet gir praktisk lagring. Alle glidelåser i sikte er vanntette og de lager en barriere som vil beskytte deg og ditt utstyr, og gir dessuten en stilig, fin finish. En intern lomme med glidelås ekstra lagring.

Midjen kan justeres med dragkord, ryggen er forlenget for å holde underkroken varm, ermene er preformede og mansjettene kan justeres med trykknappene.

Utrolig varm, pustende, robust, vanntett og vindbestandig, funksjoner som er blandet med en tidløs og stilig design, er resultatet en premium kvalitet jakke.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen nautisk & fiske utstyr, oppdag waveinn. Som Hotspot design autorisert forhandler har alle våre nautisk & fiske produkter full produsentgaranti av Hotspot design. Velg en av våre Herreklær kategorier og oppdag utvalget av Herreklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Hotspot design Carpfishing Mania

Type jakke
Funksjoner
Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Om carpfishing mania anorak

-

kjølig

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk