`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kali kunnan

Kali kunnan Macuto Box

  • Kali kunnan Macuto Box
  • Kali kunnan Macuto Box

Kali Kunnan Macuto Box

Produktbeskrivelse Kali kunnan Macuto Box

Svært motstandsdyktig nylon ryggsekk designet for å bære alle våre fiskeutstyr. To hoved rom adskilt av en polstret base. Det nedre kammer er åpnet ved den fremre og omfatter to store esker med flyttbare rom, samt et polstret nylon tilfelle for store gjenstander, slik som hjul eller reservespoler. På toppen er en elastisk nett og en ytterligere lomme. To sidelommer på hver side, med ytre mesh lomme. Frontlomme for dokumenter. Forsterket nederste delen. Justerbare polstrede stropper med vann eller mobillomme.

spesifikasjoner:

Medidas: 35,8 x 23,5 x 5 cm


Liker du Kali kunnan Macuto Box? Gå inn på vår nautisk & fiske seksjon og oppdage et stort utvalg av Bagger, bokser og kofferter produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at nautisk & fiske produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Bagger, bokser og kofferter finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Kali kunnan Macuto Box

Anbefalt bruk
Produkttype
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (2)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt størrelse

-

God kvalitet, tilpasset alle kunstige, levering før fristen

Veldig bra produkt

-

God og pålitelig boxex, stor nok til å lagre stor størrelse lokker og poppere

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk