`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Musto

Musto BR2 Offshore

Musto BR2 Offshore

  • Musto BR2 Offshore
  • Musto BR2 Offshore
  • Musto BR2 Offshore

Musto BR2 Offshore

Produktbeskrivelse Musto BR2 Offshore

Med funksjoner som er testet av elite offshore sjømenn, har hver detalj blitt nøye vurdert. Virkelig vanntett og pustende, dette er beskyttelse mot frodige værforhold for sjøfolk som bruker mye tid på vannet. Doble mansjetter, den justerbare hylsen, den dobbelte stormklappen med en dreneringskanal over glidelåsen, den høye kragen og den fluorescerende hetten fra rulle sammen for å holde deg helt tørr.

Ermene er ledd for å muliggjøre full bevegelsesfrihet, fleeceforet krage, hette og håndvarmere lommer legger varme og de prismatiske reflektorene gir synlighet for sikkerhet i svakt lys. Denne jakken gir deg virkelig.

spesifikasjoner:

Sammensetning: 75% Polyamid

25% polyuretan


Musto BR2 Offshore har Musto offisiell garanti fra produsent. Som en Musto offisiell forhandler er alle våre tilbud nautisk & fiske artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I waveinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Herreklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Jakker artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Musto BR2 Offshore

Type jakke
Funksjoner
Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Jakke

-

Musto BR2 Offshore jakke kom i tråd med beskrivelsen, ny, nøyaktig størrelse, levering varte lenger enn termin, men ikke kritisk.

God kvalitet

-

Nylig kjøpt Musto BR2 Offshore-jakke: Brukes i kaldt vær, passer perfekt med passende undertøy og genser, beskytter godt mot vind og regn.

Inner vest?

-

Hei Jeg har nylig kjøpt en BR2 offshore Orange i farge. Jeg bruker det seiling og i ekstremt vær, men finn foringen å være litt tynn for denne temperaturen. Jeg har andre jakker med en glidelås som er laget av varmere materiale. Må Musto lage denne varen jeg kunne kjøpe og bruke til å gjøre denne BR2 en ekstremt varm og vanntett jakke? Takk og jeg venter på svaret ditt. Med vennlig hilsen, Doc Wicks.

våre eksperter svarer

Hallo! Denne jakken er ikke avtagbar som kan settes eller fjernes i en innvendig fleece. Jakken er slik. Det kan være bra en Midlayer interiør med Primaloft eller Fleece minimum 200gr å sette den under jakken du allerede har. For eksempel: Evoluption Primaloft eller Crew Fleece. Takk for ditt spørsmål!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk