`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Produktbeskrivelse Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Engineering tar ytelse til neste nivå og bringer stilen sammen på turen. Flak 2.0 tilbyr en standardstørrelsesramme med forbedret objektivdekning, og hver millimeter av objektivet er optimalisert med High Definition Optics® i en robust, slitesterk, men lett design. Designet for å skape dine grenser med patentert XYZ Optics® for skarp klarhet og sikkert grep om Unobtanium®

Teknologi:

PRIZM ™ LENSER:

Prizm ™ er en revolusjon i objektivoptikk bygget på flere tiår med fargevitenskapelig forskning. Prizm ™ -linsene gir enestående kontroll over lysoverføring, noe som resulterer i farger nøyaktig innstilt for å maksimere kontrast og øke synligheten.

PRIZM ™ POLARISERTE LENSER:

Prizm ™ Polarized har den maksimale kontrast og forbedret synlighet Prizm ™ med glansfiltreringsfordelene av Oakley HDPolarized.

PHOTOCHROMIC LENSES:

Et premium-alternativ for å velge design med enkelt objektivbriller, det mørkner linsen automatisk for å hjelpe deg med å tilpasse seg skiftende lys og alltid utføre det beste. Vær oppmerksom på at selv når objektivfargen lyser, filtreres det fortsatt ut av 100% av alle UV.

POLARISERTE LENSER:

Forbedret sikkerhet, komfort og ytelse filtrerer Oakley HDPolarized linser ut 99% reflektert refleks uten tåke og optisk forvrengning som kan komme med polariserte linser laget med konvensjonelle produksjons teknikker.

HIGH DEFINITION OPTICS® LENSER: Alle Oakley-objektiver tilbyr HDO®-teknologi med følgende fordeler:

Klarhet: Konvensjonelle linser kan forstørre bilder. HDO®-presisjon gir mindre forvrengt syn over hele synsfeltet.

Refraksjon: Med vanlige linser er objekter egentlig ikke der du ser dem. HDO® gir et bedre visuelt bilde, slik at hjernen din ikke trenger å jobbe overtid.

UV-beskyttelse: Alle Oakley-objektiver blokkerer 100% UVA, UVB og UVC stråler og skadelig blått lys opp til 400 nm.


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Herreklær produkter av Oakley har du funnet den beste plassen på waveinn. Hos waveinn jobber vi alltid med de beste merkene som Oakley for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre nautisk & fiske produkter som Oakley Flak 2.0 XL. Legg inn bestillingen nå og motta Oakley Flak 2.0 XL så fort som mulig.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Oakley Flak 2.0 XL

Skjønn
Alder
Produkttype
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Oakley flak 2,0 xl

-

Flott utseende og veldig lett. Virkelig fornøyd med dem

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk