`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Produktbeskrivelse Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Engineering tar ytelse til neste nivå og bringer stilen sammen på turen. Flak 2.0 tilbyr en standardstørrelsesramme med forbedret objektivdekning, og hver millimeter av objektivet er optimalisert med High Definition Optics® i en robust, slitesterk, men lett design. Designet for å skape dine grenser med patentert XYZ Optics® for skarp klarhet og sikkert grep om Unobtanium®

Teknologi:

PRIZM ™ LENSER:

Prizm ™ er en revolusjon i objektivoptikk bygget på flere tiår med fargevitenskapelig forskning. Prizm ™ -linsene gir enestående kontroll over lysoverføring, noe som resulterer i farger nøyaktig innstilt for å maksimere kontrast og øke synligheten.

PRIZM ™ POLARISERTE LENSER:

Prizm ™ Polarized har den maksimale kontrast og forbedret synlighet Prizm ™ med glansfiltreringsfordelene av Oakley HDPolarized.

PHOTOCHROMIC LENSES:

Et premium-alternativ for å velge design med enkelt objektivbriller, det mørkner linsen automatisk for å hjelpe deg med å tilpasse seg skiftende lys og alltid utføre det beste. Vær oppmerksom på at selv når objektivfargen lyser, filtreres det fortsatt ut av 100% av alle UV.

POLARISERTE LENSER:

Forbedret sikkerhet, komfort og ytelse filtrerer Oakley HDPolarized linser ut 99% reflektert refleks uten tåke og optisk forvrengning som kan komme med polariserte linser laget med konvensjonelle produksjons teknikker.

HIGH DEFINITION OPTICS® LENSER: Alle Oakley-objektiver tilbyr HDO®-teknologi med følgende fordeler:

Klarhet: Konvensjonelle linser kan forstørre bilder. HDO®-presisjon gir mindre forvrengt syn over hele synsfeltet.

Refraksjon: Med vanlige linser er objekter egentlig ikke der du ser dem. HDO® gir et bedre visuelt bilde, slik at hjernen din ikke trenger å jobbe overtid.

UV-beskyttelse: Alle Oakley-objektiver blokkerer 100% UVA, UVB og UVC stråler og skadelig blått lys opp til 400 nm.


Er du interessert i Oakley Flak 2.0 XL? For øyeblikket er produktene på lager hos waveinn, din nett nautisk & fiske butkk. Hos waveinn vil du finne flere nautisk & fiske produkter fra merket Oakley. Ikke vent lenger og nyt fra Oakley Flak 2.0 XL bare bare noen få klikk. Oppdag waveinn sitt brede utvalg av nautisk & fiske støtter nå.

Spesifikasjoner Oakley Flak 2.0 XL

Linsetype
Produkttype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Ekstremt glad

-

Utmerket produkt og rask levering, veldig glad, takk.

Oakley flak 2,0 xl

-

Flott utseende og veldig lett. Virkelig fornøyd med dem

Flak jacket 2,0 tilbehør

-

Hallo! Jeg lurte på om dine Oakley solbriller inkludert tilbehør som vil bli tatt hvis de ble kjøpt fra Oakley. Vil solbriller kommer med Oakley saken og mikro bag?

våre eksperter svarer

Ja, alle våre produkter er originale og inneholder de samme tilbehør vist på merkevarer siden for dette produktet. Case, Microbag og neseputer. Regads.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk