`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Penn

Penn Regiment II HSX

Penn Regiment II HSX

  • Penn Regiment II HSX
  • Penn Regiment II HSX
  • Penn Regiment II HSX

Penn Regiment II HSX

Produktbeskrivelse Penn Regiment II HSX

Penn Regiment II HSX stenger er en ny generasjon superlette, men kraftige stenger. Konstruert for å bli fisket med både mono og flettet fiske linje, og vil straffe noen fisk. Den nye SLS3 blank konstruksjon gir en meget tynn diameter emne som samlet gir en mindre og lettere stang som er mer ergonomisk.

Egenskaper:

SLS3 Blank konstruksjon

Hei Grade gummi / Cork håndtak

Skarp, rask action

Forsynes med en klut pose og Cordura tube


Penn Regiment II HSX har Penn offisiell garanti fra produsent. Som en Penn offisiell forhandler er alle våre tilbud nautisk & fiske artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I waveinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Fiskeutstyr produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Stenger artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Penn Regiment II HSX

Type stenger
Action
Action Lbs
seksjoner
størrelse
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk