`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Shimano

Shimano Game Type Light Baitdasting

Shimano Game Type Light Baitdasting

  • Shimano Game Type Light Baitdasting
  • Shimano Game Type Light Baitdasting
  • Shimano Game Type Light Baitdasting

Shimano Game Type Light Baitdasting

Produktbeskrivelse Shimano Game Type Light Baitdasting

Lys pilking er en ny teknikk med opprinnelse i Japan. Det er en variant av vanlig pilking, men denne kategorien inkluderer lys vertikal fiske der jiggen er erstattet med en liten lokke som ofte representerer en slags blekksprut de to mest populære er Inchiku og Madai Jigs. En flott ting om denne teknikken er at det fungerer hele året.

Teknologi:

Spiral X:

Spiral X Konstruksjonen består av tre lag: et tomme laget av vertikale fibre, et indre lag og et ytre lag bestående både av karbon bånd som er tett slynger emnet diagonalt i motsatte retninger. Ved å bruke dette karbonet bånd i stedet for en konvensjonell horisontal fiberduk, oppnår Spiral X forbedret vridningsstivhet uten å legge til ekstra vekt. Dette i sin tur muliggjør øyeblikkelig kraftoverføring for nøyaktig støping og bekjempelse av fisk. Gjennom sin eksklusive lett struktur, Shimanos Spiral X konstruksjon forbedrer sportsfiskere "fange makt."

Hipower X:

I Hi Strøm X konstruksjon, blanks ytterste lag er viklet diagonalt med karbon bånd, som danner en matrise av "X" former. Bredden av båndet, dens viklingsvinkel og den del av stangen som pakkes blir finjustert i henhold til målet fiskearter. Fleksibiliteten kan Shimano for å justere disse brytes under bygging for presise handlinger, forbedret generell styrke og ekstra vri motstand. Kort sagt, Hi strøm X konstruksjonen gir skarpe og klare stang kontroll av fiskeren.


Hos waveinn, viser vi alle egenskapene til Shimano Game Type Light Baitdasting. I vår nautisk & fiske butikk kan du finne forskjellige størrelser av Shimano Game Type Light Baitdasting. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Shimano Game Type Light Baitdasting og dra nytte fra våre andre tilbud av nautisk & fiske utstyr.

Spesifikasjoner Shimano Game Type Light Baitdasting

Type stenger
Action
seksjoner
størrelse
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk