`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Shimano

Shimano Lure

Shimano Lure

Shimano Lure

Shimano Lure

  • Shimano Lure
  • Shimano Lure
  • Shimano Lure
  • Shimano Lure
  • Shimano Lure
  • Shimano Lure

Shimano Lure

Produktbeskrivelse Shimano Lure

Dette lokke tilfelle vil hindre deg fra å ha alle dine lokker fl oating og et virvar rundt i lokke boksen. Lokker kan lagres i separate

rom som benyttes med rask og enkel tilgang.


Din favoritt lokke på hånden i et brøkdels sekund! Saken er laget av lett ren PVC svamp og ble forringet av med en støpt polyester lokk. Kan bæres på skulderen eller på midjen.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen nautisk & fiske utstyr, oppdag waveinn. Som Shimano autorisert forhandler har alle våre nautisk & fiske produkter full produsentgaranti av Shimano. Velg en av våre Bagger, bokser og kofferter kategorier og oppdag utvalget av Bagger, bokser og kofferter produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Shimano Lure

Type bag
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (6)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt

-

Lett bæreveske perfekt for en snurrende fiskedag. Jeg anbefaler det!

Shimano lokkeholder

-

Shimano lokkefuglholderen er som annonsert. Minnen og turgåerne bedre i midtcellene, fordi du på sidene risikerer å hekte dem i glidelåsestoffet. For å sette et negativt poeng, kommer beltet litt rettferdig, siden du er veldig stort kan du ikke legge det på midjen. Ellers sterkt anbefalt.

God

-

For å stikke glidelåsen av stoff som aldri går gjennom en trippel, eller du vil prøve en stund for egen opplevelse for den andre som annonsert

Shimano lokke

-

bra å kjøpe !!

Dimensjoner

-

Vil store muskie lokker passer i denne posen?

våre eksperter svarer

Hallo! dimensjonene av posen er 18 x 27 x 14,5 cm. Takk!

Shimano lokke stor pose

-

hei. hvordan meny lokker jeg kan sette inni den store bagen ?? og wat er diameteren i santimeters denne posen ?? takk vennlig hilsen ha en fin dag

våre eksperter svarer

Hallo! dimensjoner er: 18 x 27 x 14,5 cm. Takk!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk