`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Recon X

  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X

Trespass Recon X

Produktbeskrivelse Trespass Recon X

Hvis du jobber utendørs og har funnet deg selv i et voldsomt regnskyll med timer til du kommer inne, må du vite at du har jevn varme til å se deg gjennom dagen, og Recon-menns velsmakere vil gjøre jobben perfekt.

Disse velsmakene er laget av tykk gummi og er vanntette for å holde føttene tørre og har en justerbar stropp for sikker passform. Det støpte grepet gjør at du kan holde foten over tykk gjørme, og med en rekke tilgjengelige størrelser finner du det perfekte paret for deg. Finnes i grønt eller svart, og du vil holde deg varm, tørr og behagelig i disse vellene til du kommer hjem.

Uansett om det er arbeid på gården, gå hundene gjennom gjørmen eller dra på favorittfestivalen, er disse godbitene gode for mange aktiviteter og vil holde føttene dine trygge og trygge.

Egenskaper:

Herrebrønner

Hevet Trespass-logo

Justerbar spenne

spesifikasjoner:

Gummi

Vanntett: Ja


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett nautisk & fiske butikk. Kjøp Trespass Recon X med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende nautisk & fiske produkter i Herresko kategorien som kan supplere din bestilling, waveinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Trespass Recon X

Høyde støvler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Trespass recon x vellykket

-

Skoene passer fint og skinnende. Men det er glatt når du går på det våte gulvet. Produsenten må installere anti glatte såler for disse fottøyene for å øke sikkerheten på arbeidsplassen. Jeg håper at det vil bli forbedret på disse produktene når det gjelder sikkerhet. Takk skal du ha.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk