`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Recon X

  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X
  • Trespass Recon X

Trespass Recon X

Produktbeskrivelse Trespass Recon X

Hvis du jobber utendørs, og har funnet deg selv fanget i en kraftig regnskyll med timer til du kommer inn, må du vite at du har konsekvent varme å se deg gjennom dagen, og Recon menns gummistøvler vil gjøre jobben perfekt.

Laget av tykk gummi, disse gummistøvler er vanntett å holde føttene tørre og har en justerbar stropp for en sikker passform. Det støpte håndtaket gjør at du kan holde fotfestet i løpet av tykk gjørme og med en rekke størrelser tilgjengelig vil du finne det perfekte paret for deg. Finnes i grønn eller svart, vil du holde deg varm, tørr og komfortabel i disse gummistøvler til du kommer hjem.

Enten sitt arbeid på gården, gåing hundene gjennom gjørma eller på vei til din favoritt festival, disse gummistøvler er stor for mange aktiviteter og vil holde føttene trygt og lyd.

spesifikasjoner:

Mens gummistøvler

Hevet Trespass logo

Justerbar spenne

Spesifikasjoner:

Gummi

Vanntett: Ja


Fullfør bestilling av Trespass Recon X med vår Herresko utvalg og Støvler artikler. Naviger gjennom andre nautisk & fiske kategorier på waveinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på nautisk & fiske utstyr, og få alle dine Støvler utstyr til den beste prisen, 100% garanti på waveinn!

Spesifikasjoner Trespass Recon X

Høyde støvler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Trespass recon x vellykket

-

Skoene passer fint og skinnende. Men det er glatt når du går på det våte gulvet. Produsenten må installere anti glatte såler for disse fottøyene for å øke sikkerheten på arbeidsplassen. Jeg håper at det vil bli forbedret på disse produktene når det gjelder sikkerhet. Takk skal du ha.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk