`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Tuotekuvaus Garmin Echomap Plus 72sv

Yhdistelmä yhdistettynä

Kirkas, auringonvaloinen 7-tuumainen avain kosketusnäytöllä

Rakennettu tukemaan Garmin CHIRP: n perinteisiä sonareja ja CHIRP ClearVü ™- ja CHIRP SideVü -skannauslaitteita ja yhteensopivia Panoptix ™ -tekniikan kanssa.

Esiladattu maailmanlaajuinen alikartta; yhteensopiva BlueChart® g3: n ja Premium BlueChart® g3 Vision rannikkokaavioiden kanssa, joissa on integroitu Navionics®-data- ja Auto Guidance¹ -tekniikka

Quickdraw Contoursin kartoitusohjelmisto luo heti räätälöityjä kalastuskarttoja, joissa on 1 'ääriviivat kalastaa

Käytä integroitua Wi Fi® -tekniikkaa pariliitettäväksi ilmaisen ActiveCaptain ™ -sovelluksen kanssa, kun haluat käyttää OneChart ™ -ohjelmaa, älykkäitä ilmoituksia¹, Garmin Quickdraw ™ -yhteisön tietoja ja muuta

Kirkas, auringonvalossa luettava 7 tuuman combo tarjoaa kätevän kosketusnäytön. Sisältää tuen teräville, kirkkaille Garmin CHIRP: n perinteisille sonarille ja CHIRP ClearVü- ja CHIRP SideVü -laitteille. Sen mukana toimitetaan esiladattu maailmanlaajuinen alikartta ja se on yhteensopiva BlueChart g3: n ja Premium BlueChart g3 Vision rannikkokaavioiden kanssa, joissa on integroitu Navionics-data ja Auto Guidance1 -tekniikka. Lisäksi Quickdraw Contoursin kartoitusohjelmisto luo heti räätälöityjä kalenterikarttoja, joissa on 1 'ääriviivat kalastaa. Siinä on myös sisäänrakennettu Wi Fi®, joka muodostaa pariliitoksen ilmaisen ActiveCaptain-sovelluksen kanssa, jolla voit käyttää OneChartia, jolloin voit ostaa ja ladata uusia kaavioita. ActiveCaptain antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää älykkäitä ilmoituksia2, venesataman ActiveCaptain-yhteisöä ja muita kiinnostavia kohteita, Quickdraw yhteisön tietoja ja paljon muuta. Ominaisuudet: Nopea irrotettava takaluukku, jonka avulla voit helposti irrottaa ja ottaa mukanasi.

Garmin CHIRP-ero:

ECHOMAP Plus 72sv: n sisäänrakennetut sonar-ominaisuudet sisältävät CHIRP-perinteisen sonarin, joka on yksi kaikkein kehittyneimmistä sonar-tekniikoista, jotka ovat käytettävissä kalastus- ja veneilijöille. CHIRP-perinteinen sonari tarjoaa hämmästyttävän selkeän kohteen erottamisen ja määrittelyn, koska se asettaa enemmän energiaa kohteeseen kuin perinteinen sonari. Se tarjoaa myös perinteistä Sonar-tukea Minn Kota®- ja MotorGuide®-uistelumoottoreille, joissa on integroidut anturit.

VISERTÄÄ

Tyhjennä skannaus Sonar-kuvat:

Garmin CHIRP ClearVü-skannaus sonari antaa sinulle lähes valokuvallisen kuvan veneen alla olevasta. Garmin CHIRP SideVü ™ näyttää uskomattoman yksityiskohtaisesti, mikä on veneen sivuilla. Näet selvästi rakenteen, upotetut esineet ja kalat.

SideVu ja ClearVu

Nosta karttoja omien karttojen luomiseen:

Luo heti räätälöityjä henkilökohtaisia kalastuskarttoja 1 'ääriviivoilla. Räätälöi ne tarpeidesi mukaan. Nämä ovat karttasi - omistat ne. Pidä tiedot itsellesi tai jaa se Quickdraw-yhteisön kanssa Garmin Connect ™ -palvelussa.

Luonnos

Hanki yhteys ActiveCaptain-sovellukseen:

Meidän ilmainen kaikki yhdessä ActiveCaptain-mobiilisovelluksessa voit hallita merikokemusta lähes miltä tahansa. Se luo yksinkertaisen mutta tehokkaan yhteyden yhteensopivan mobiililaitteen ja karttaplotterin, kaavioiden, karttojen ja yhteisön välille. Käytä yhdistelmää, joka on rakennettu Wi Fi®: een pariliitettäväksi ilmaisen ActiveCaptain-sovelluksen kanssa, kun haluat käyttää OneChartia, jolloin voit päivittää tai ostaa ja ladata uusia kaavioita. ActiveCaptain antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää älykkäitä ilmoituksia1, venesataman ActiveCaptain-yhteisöä ja muita kiinnostavia kohteita, Quickdraw yhteisön tietoja ja paljon muuta.

Garmin SailAssist ™ -ominaisuudet:

SailAssistin ominaisuuksiin kuuluvat layline, parannettu tuuli nousi ja suunta ja kulku maanpäällisten linjojen yli. Katso todellinen ja näkyvä tuulen kulma ja nopeus sekä asetettu ja ajelehtiminen ja vilkaisu. Voit auttaa sinua saamaan tuuli maksimoimaan kilpailuetun, ennen kilpailua ohjaavan sivun, joka näyttää virtuaalisen lähtöviivasi sekä tietovälejä, jotka osoittavat laylineja, aikaa polttaa ennen alkua ja kilpailun ajastinta.

Päivitä Best Water -karttamme:

Astu ylös LakeVü g3, LakeVü g3 Ultra, BlueChart g3 tai BlueChart g3 Vision, kaikki integroidut Navionics-tiedot, Auto Guidance1 -tekniikka ja muut suuret ominaisuudet. Yksi microSD ™ -korttipaikka tarjoaa laajennettavan muistin lisävarustekarttojen ostamista varten. Voit myös ostaa karttoja OneChartin kautta ActiveCaptain-sovelluksen kautta ja synkronoida automaattisesti yhteensopivan karttaplotterisi kanssa, jolloin SD ™ -kortti ei ole tarpeen.

Kartat

Katso kalojen uinti reaaliajassa:

Lisää lisävarusteena saatava Panoptixin kaikki näkyvä sonaranturi ja näe kaikki veneesi ja sen alapuolella - reaaliajassa, vaikka veneesi olisi paikallaan. Katso vieheesi, kun se uppoaa, suhteessa veden rakenteeseen. Katso kalojen liikkumista - ja niiden reaktioita syötteesi - jopa 100 ”veneen alle tai alle.

Panoptix

NMEA 2000® -verkotuki:

ECHOMAP Plus 72sv tarjoaa NMEA 2000 -tukea moottorin tiedoille, antureille, FUSION LINK ™ -äänentoistojärjestelmälle, autopilotille ja muille.

Ota ECHOMAP Plus -ohjelma mukaasi:

Kun olet pois vedestä, on helppo pitää ECHOMAP Plus -yhdistelmäsi turvallisena. Sinun ei tarvitse sotkea pistorasiasta ja pistorasiasta, koska johdot pistetään suoraan telineeseen. Näin voit nopeasti asentaa ja poistaa ECHOMAP Plus -laitteen virtalähteestä ja kiinnikkeestä.

Tekniset tiedot:

Fyysiset mitat9.8´´ x 5.5´´ x 2.0´´ (25 x 13,9 x 5,1 cm)

Näytön koko6.1´´ x 3,4´´; 7,0´´ diagonaali (15,5 x 8,6 cm; 17,8 cm)

Näytön tarkkuus400 x 800 pikseliä

Näytä näytön tyyppiWVGA

Paino1,7 kg (0,77 kg)

Veden luokitusIPX7

Virrankulutus15W

AntennaInternal tai ulkoinen NMEA 2000: n kautta

AsennusvaihtoehdotBail tai flush

Vastaanotin5 Hz

Garmin Marine Network ™ -porttien1 Panoptix ™ -portti

Kartat ja muisti:

Esiladatut kartatEi

Hyväksyy datakortit1 microSD ™ -kortti; 32 Gt: n maksimikortin koko

Waypoints5,000

Routes100

Seuraa log50 000 pistettä; 50 tallennettua kappaletta

Ulkoilma-aktiviteetit

Tide-taulukotKyllä

Karttaplotterin ominaisuudet:

Garmin Sonar -yhteensopivaKyllä

Tukee AIS: ää (kappaleet kohdistuvat alusten sijaintiin) Kyllä

Tukee DSC: tä (näyttää sijaintitiedot DSC: stä VHF-radiosta) Kyllä

Tukee FUSION Link ™ -yhteensopivia radiosäteitä

Sonarin ominaisuudet ja tekniset tiedot:

Kaksitaajuus (50/200 kHz) sonar-kykeneväKyllä

Kaksisäteinen (77/200 kHz) sonari, joka pystyy Kyllä

Lähetysteho500 W (RMS) / 4000 W (huippu-huippu)

CHIRP-sonar-tekniikkaKyllä (sisäänrakennettu)

ClearVüYes ja CHIRP (sisäänrakennettu)

SideVüYes ja CHIRP

Suurin syvyys 30000 jalkaa @ 77 kHz, makean veden 1 100 jalkaa @ 77 kHz, suolavesi (syvyyskapasiteetti riippuu veden pohjan tyypistä ja muista veden olosuhteista)

Pohjalukko (palaa alhaalta ylöspäin) Kyllä

Veden lämpötilaloki ja kaavioYes

Sonar-tallennusKyllä

Sonar-historian uudelleenkelausYes

liitännät:

NMEA 2000® -yhteensopivaKyllä

Muuntimen nastanumerot12

NMEA 0183-tuloportit1

NMEA 0183 lähtöportit1

VideotuloportitEi

VideolähtöportitEi

Langaton liitettävyysKyllä

Lisätietoja:

ECHOMAP Plus 7x / 9x-sarja

GPSMAP 527/547 -sarja

GPSMAP 527xs / 547xs -sarja

GPSMAP 721/741 -sarja

GPSMAP 721xs / 741xs -sarja

GPSMAP 7400/7600 -sarja

GPSMAP 7400xsv / 7600xsv -sarja

GPSMAP 8000 -sarja

GPSMAP 800/1000 -sarja

GPSMAP 800xs / 1000xs -sarja

Laatikossa:

ECHOMAP Plus 72sv, jossa on maailmanlaajuinen peruskartta

Virta / datakaapeli

Kallistus / kääntökiinnike, jossa pikakiinnitys

Huuhtele kiinnitys

Suojus

Laitteisto

Dokumentointi


Osta nyt Garmin Echomap Plus 72sv niinkin edulliseen hintaan kuin 862.95 $. Garmin:n valmistama Echomap Plus 72sv:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. waveinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille merenkulku & kalastustuotteille. Tarkastele kaikkia Elektroniikka-osastomme Gps/kalakaiku:a.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Manuaali

Ominaisuudet Garmin Echomap Plus 72sv

Kartografia-vaihtoehto
Laitetoiminnot
Muuntimen kanssa
Näytön koko
Karttojen kanssa
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje