`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Simrad

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3
  • Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Simrad NAC 3

NAC 3 Autopilot -tietokone on Simrad-autopilotijärjestelmän takana oleva aivot. Se sisältää elektroniikan, joka tarvitaan hydraulisen ohjauspumpun tai mekaanisen käyttölaitteen käyttämiseen ja joka myös liittää muihin komponentteihin, kuten otsantunnistimet ja peräsinkytkentäyksiköt. NAC 3 on suunniteltu veneitä, joiden pituus on kymmenen metriä (35 jalkaa) tai suurempi, ja sen on mitoitettu käyttämään suurivirtaisia ​​pumppuja, mekaanisia käyttöyksiköitä ja solenoidiventtiilejä (30 ampeeria jatkuvasti / 50 ampeerin huippua).

Simrad Continuum -ohjaustekniikka:

Jokainen Simradin ohjausinnovaatio perustuu yli kuudenkymmenen vuoden autopilotin kehitykseen, joka jatkuu tänään Simrad Yachtingin autopilotti-tutkimuskeskuksessa Norjassa. Tämä perintö on esimerkki Continuum-algoritmista: Simradin ohjaustekniikkaa ohjaavasta ohjelmistosta. Continuum tuo kaikki nämä tutkimusvuodet ja vesikokemuksen ruorillesi, älykkäälle lentäjälle, johon luotat pyörän.

Korkea virransäästö:

NAC 3 Autopilot -tietokonetta suositellaan yli 10 metrin (35 jalkaa) pituisille veneille. Se on luokiteltu korkeaan virran ulostuloon, joka on enintään 30 ampeeria jatkuvana ja 50 ampeerin huippua, sekä kytkimen lähtö; tämä sopii käytettäväksi suurtaajuisia käyttöpumppuja, kuten Simrad RPU160 ja RPU300, mekaaniset asemat kuten Simrad DD15, hydrauliset lineaarimoottorit, kuten HLD2000-sarja ja solenoidiventtiilit.

Virtual Rudder Palaute

Simrad Virtual Rudder Feedback (VRF) -tekniikka eliminoi erillisen peräsinkulkuyksikön asennuksen perämoottoreihin ja sisäperämoottoreihin (sisä- / perämoottoreihin). Tämä vähentää autopilotin kokonaiskustannuksia ja monimutkaisuutta, ja se on ihanteellinen, jos takaisinkytkentäyksikkö on epäkäytännöllinen mekaanisten rajoitusten vuoksi.

Rudder palautusyksiköt:

Peräsinkytkentäyksiköt ovat antureita, jotka kytkeytyvät peräsimeen mekaanisen kytkennän kautta ja raportoivat jatkuvasti todellisen peräsimen asennon autopilotti-tietokoneeseesi - jolloin Simrad Continuum -ohjausalgoritmi pystyy tekemään parhaiten informoidut ohjausratkaisut mahdollisiksi. Näitä antureita käytetään tyypillisesti veneillä, joissa on sisämoottoreita, suuremmissa astioissa ja erikoissovelluksissa, joissa Virtual Rudder Palaute ei ehkä ole sopiva. NAC 3 tukee SimNet- tai NMEA 2000®-kytkettyjä Simrad RF25 -vastinyksiköitä ja peräsinkytkentäantureita, joilla on vaihteleva taajuuslähtö, mukaanlukien Simrad RF300.

Helppo asennus:

Teollisuuden standardi NMEA 2000® -verkko ja NMEA 0183® -tuloliitäntä mahdollistavat yksinkertaisen yhteyden otsantunnistimiin, peräsinkytkentäyksiköihin, autopilottiohjaimiin ja monitoiminäyttöihin, jotka sijaitsevat missä tahansa.

Ominaisuudet:

Luotettava autopilotti suorituskyky perustuu Simrad Continuum -ohjaustekniikkaan

Suositellaan veneille, joiden pituus on yli 10 metriä (35 jalkaa)

Suuri virran ulostulo 30 ampeerin jatkuvalla, 50 ampeerin huippu

Kytkimen lähtö (enintään 3 ampeeria)

Yhteensopiva korkean virtapiirin pumppujen, mekaanisten käyttölaitteiden, hydraulisten lineaaristen käyttölaitteiden ja solenoidiventtiilien kanssa

Virtual peräsinkulma yksinkertaistettuun asennukseen perämoottoreihin ja sisäperämoottoreihin (sisä- / perämoottoreihin)

Tukee Simrad RF25- ja RF300-peräsinkytkentäyksiköitä

NMEA 2000® -liitäntä otsantunnistimiin, peräsinkytkimiin, autopilottiohjaimiin ja monitoiminäyttöihin

NMEA 0183® -tulo

Tekniset tiedot:

Tekniikka / Ympäristön:

Käyttölämpötila: 25 ° C - 55 ° C / 13 ° F - 131 ° F

Käyttölämpötila tallennettu: 32 ° C - 70 ° C / 25.6 ° F - 158 ° F

Vesitiiviys: IPX5

Tuotteen leveys: 211 mm / 8,31 tuumaa

Tuotteen syvyys: 65,5 mm / 2,58 tuumaa

Tuotteen korkeus: 196 mm / 7,72 tuumaa

Tuotteen paino: 0,7 kg / 1,6 lb

Verkkoliitännät

NMEA 0183 Tulo: Kyllä

teho:

Virrankulutus: 140 mA @ 12 V (1,7 W) + käyttöyksikön kuorma

Virtalähde (syöttöjännite): 12/24 V DC

Autopilotti / automaattinen ohjaus

Virtual Rudder Palaute: Kyllä


Ostamalla Simrad NAC 3:n, voit olla varma merenkulku & kalastusvarusteidesi laadusta. Lisäksi, waveinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi merenkulku & kalastuskaupaksesi ja keskity Simrad-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. merenkulku & kalastus asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Elektroniikkavarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Simrad NAC 3

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje