up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoRaymarine EV-100 Evolution Tiller
  • Raymarine EV-100 Evolution Tiller
Raymarine

Raymarine EV-100 Evolution Tiller

plus

Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Produktbeskrivelse Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Den rorpinds Evolution EV 100 sejl designet håndværk med en maksimal forskydning af 6 tons er dannet af EV 1 sensor, styreenheden pilot ACU 100 motor og styreenhed p70, den Q049 (central enhed modul sukkerrør til ST4000 S1 og SPX 5) og ledningsføring kit Evolution.


Med EV 100 familien af ​​adaptive pilot Raymarine Evolution er en ny generation af autopiloter, der involverer præcis styring og sikker skib afsluttet. s.


Den største fordel ved Evolution og drivere, der gør disse autopiloter på markedet er unik i sin magt kalibrering.


Ingen brug for tilpasningsproces til båden, som den er installeret.


Evolution AI kontrol gennem deres algoritmer er ansvarlig for piloten opfatter sine omgivelser Evolution og øjeblikkeligt beregner styretøj kommandoer, dermed automatisk tilpasse sig betingelserne i havet og bådens fart.


Evolution drivere får automatisk styre båden med fuld strenghed, så det bliver til hurtigere og derved også hjælpe med at redde target brændstof.


Sensor tech


Det centrale i de Evolution EV driverne er sensor, der integrerer et elektronisk kompas til 9 akser og computer kursus.


Det er EV-sensor muliggør automatisk kalibrering, som det er i stand til at påvise ændringer i retning på grund af bølger eller vindstød kombineret med hælen.


Denne forbedring i følsomhed, kombineret med edb-styring af data via p70 styreenheden tillader sensoren virker på hjulet, afhængigt af typen af ​​båd, hastighed båd eller havet betingelser ...


En anden fordel ved EV sensoren er self kompensation af de magnetiske felter.


Nøjagtigheden af ​​den nye sensor, under 2 ° i enhver tilstand er et plus punkt for MARPA eller AIS sikkerhed typesystemer.


avanceret teknologi


Evolution piloter født kulminationen på erfaring Raymarine autopiloter, R & D Systems FLIR og anvendelse af den mest avancerede rumfarts vejledning teknologi med nye AI algoritmer kontrol, alt dette repræsenterer et nyt niveau af kontrol autopilot præcision.


Sensor EV 1


Denne pakke indeholder EV 1 sensor til drivsystemer Raymarine SeaTalk til at forbinde via kontrolenheden (ACU), hvor mad og skilte til enheder hydraulisk eller mekanisk energi går ud.


Styreenheden ACU 100 har udgangsstrøm 7 A, ingen kobling forbindelse.


Tilslutninger til rådighed ror henvisning sensor, og magt drivmotor.


Den nominelle forsyningsspænding er 12V, der forbinder SeaTalk ng data


Nem installation


Autopilot Installationen er enkel og hurtig, behøver du kun 30 sekunder takket være auto fit installationen.


Vælg den type båd, adresse type (mekanisk, hydraulisk eller påhængsmotor) og præcision (høj, normal eller single).


Når disse parametre er defineret, er Evolution algoritmer indrettet til at tillade piloten til båden og vejret og havets tilstand, du er på alle tidspunkter.


De tilbyder en masse frihed med hensyn til installation begrænsninger af konventionelle sensorer Selvfølgelig kan EV-sensoren monteres over eller under tag, ned eller væk fra den centrale akse af båden. Det har også Plug and Play-forbindelser.


EV 1se styres fra styreenheden Raymarine p70. Denne enhed er udstyret med fuld farveskærm og er drevet af LightHouse brugerflade Raymarine gør det en meget enkel og nem at bruge enheden.


Synsvinklen er 160 °, har anti reflekterende coating til at forbedre visning i kraftigt sollys, knap eller knappen for at sejle og motor applikationer, understøttelse af flere datakilder og tilslutningsmuligheder SeaTalk ng, 2000 NMEA SealtalkFeatures:


Kablet kit Raymarine Evolution består af følgende dele:


Cord 1x 0,4 meter SeaTalk ng


1x Kabel SeaTalk ng rygrad 5m


1x SeaTalk ng Spur Cable 0,4 meter


1x stik SeaTalk SeaTalk ng ng 5 måde


2x stik Seatalk ng T


2x SeaTalk ng Terminator


Skynd dig at købe Raymarine EV-100 Evolution Tiller, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos waveinn kan du også finde Autopiloter, eller Elektronik, vi har det du lige står og mangler. Køb Raymarine EV-100 Evolution Tiller og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Autopiloter tilbud.

Funktioner Raymarine EV-100 Evolution Tiller

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up