`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i50 Depth System

  • Raymarine i50 Depth System
  • Raymarine i50 Depth System

Raymarine i50 Depth System

Produktbeskrivelse Raymarine i50 Depth System

Dybderammen Raymarine i50 giver oplysninger om den aktuelle dybde både i meter og fødder eller famler. Registrerer også mindste og maksimale dybder, der opstår under den tid, hvor enheden er tilsluttet.

Og tillader dig at definere tærskler for lavvandsalarmer, dybdealarmer og alarmanker i dybt vand. Det vil også tillade, at korrektionen anvendes til dybdestillingen.

Let at se, nem at bruge

Alle Raymarine i50-serien understreges let. Er ikke kun nem at bruge, det er også designet til at være let at se.

Den har en fremragende synsvinkel fra alle forhold, dag og nat, alle data vises på monokrom LCD-skærmen med cifre en god størrelse, har også rød baggrundsbelysning for at forbedre synligheden om natten.

Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store kontroller, der letter dens brug til navigation. Også installationen er meget enkel, med frontmonteret design.

Kompatibel med e og c-serien

Alle i50-serien kan forbinde med hinanden og dele data, men er også designet til at være den perfekte størrelse til nogen af ​​MFP'erne med Raymarine E og C-serien, der kan forbindes sammen og dele informationstilskud.

I50-serien af ​​tre digitale skærme form, log, dybdemåler og Tridata.

konnektivitet

Raymarine i50 kan tilsluttes forskellige produkter og systemer til deling af information. Derved forbedres den samlede systemfunktionalitet. Disse forbindelser kan laves ved hjælp af forskellige protokoller.

Den understøtter forbindelse til NMEA 2000 SeaTalkNG (Next Generation) en udvidelse af NMEA 2000, som tillader tilslutning af nautiske instrumenter og netværksudstyr.

Det bruger et simpelt knudepunktsnetværk, som du kan forbinde kompatible enheder til med indpakning eller filialnetværk. Det understøtter også den traditionelle protokol Seatalk1.

I-serien

Raymarine komplet udvalg af i-serie i70 multifunktionsenhed cockpit repeaters tilslutter den nye serie i50, i60 og i40.

fire forskellige produktlinjer, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de er komplementære til hinanden.

I50-serien, der supplerer i70, kommer med sin high-end repeater, i50 og i60 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter.

Tænker små længder Raymarine i40-serien har i dette tilfælde udskiftning af ST 40. Alle disse nye MFP'er kan ikke kun forbinde med hinanden og dele deres egne oplysninger, de er også kompatible med e og c-serier.

Det kan konfigureres i meter, foder og favner.


På udkig efter Raymarine i50 Depth System? Kig ikke mere! waveinn tilbyder et stort udvalg i Instrumenter modeller. Opdag vores nye Elektronik tilbud, hos waveinn. Lavet af Raymarine, dette Instrumenter produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Raymarine i50 Depth System

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Sonde

-

Proben skal det forstås?

vore eksperters svar

Hej! ja det er producentens reference E70148, i50 Depth Pack, med P319 Depth Through Hull Transducer. Tak for dit spørgsmål!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk